ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ

Το μεγάλο περιοδικό γάμου σε Βόρειο Ελλάδα και Θεσσαλία

Ένα μοναδικό εργαλείο ανάπτυξης για όλους τους επαγγελματίες του γάμου και της βάπτισης, που αυξάνει τον τζίρο και ενδυναμώνει το brand name της επιχείρησής σας. Με βασικά χαρακτηριστικά την ποιότητα και τον μοναδικό τρόπο διανομής, το “Προτάσεις Γάμου” εγγυάται, την στοχευμένη προώθηση των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και τις τοποθετεί κάθε χρόνο ανάμεσα στις επιλογές των μελλονύμφων.

Ταυτότητα

Το 2003 το κενό που υπήρχε στην αγορά της Β. Ελλάδας, σε ότι αφορά την έντυπη ενημέρωση για τα μελλόνυμφα ζευγάρια, αλλά και τη διαφήμιση των επαγγελματιών, που ασχολούνται με το γάμο, οδήγησε την εταιρία μας στη δημιουργία του περιοδικού «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ» Β. Ελλάδος.Το περιοδικό “Προτάσεις Γάμου” όλα αυτά τα χρόνια έχει κερδίσει τον θαυμασμό του αναγνωστικού κοινού, αλλά και την αναγνώριση των επιχειρήσεων οι οποίες το εμπιστεύονται για την έντυπη διαφήμισή τους.

Έκδοση:

Ετήσια

Τιράζ:

7000

Διανομή:

Μοναδική

Διανομή

 Η διανομή του “Προτάσεις Γάμου” είναι ανατρεπτική! Ο μοναδικός αυτός τρόπος διανομής είναι το απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του περιοδικού!

Δωρεάν Διανομή

Διανομή εντελώς δωρεάν σε περισσότερα από 2.500 μελλόνυμφα ζευγάρια.

Δωρεάν Διανομή

Διανέμετε εντελώς δωρεάν, στην αρχή της σεζόν, σε περισσότερα από 2.500 μελλόνυμφα ζευγάρια τα οποία επισκέπτονται τον Ιανουάριο την μεγαλύτερη έκθεση γάμου και βάπτισης στη Β. Ελλάδα, την EXPO WEDDING.

Σημεία Πώλησης

Διανομή στα σημεία πώλησης της Β. Ελλάδος, Θεσσαλίας και στην πόλη των Ιωαννίνων .

Σημεία Πώλησης

Μετά την δωρεάν διανομή τον Ιανουάριο στην EXPOWEDDING, τον Φεβρουάριο, μέσω του πρακτορείου διανομής Άργος, διανέμεται στα σημεία πώλησης της Β. Ελλάδος, Θεσσαλίας και στην πόλη των Ιωαννίνων με τιμή πώλησης 7€.

Διανομή σε χώρους

Διανομή δωρεάν σε περισσότερα από 450 κομμωτήρια και studio αισθητικής

Διανομή σε χώρους

Όλα τα τεύχη (περίπου 3.000) τα οποία επιστρέφουν από τα σημεία πώλησης , διανέμονται δωρεάν σε περισσότερα από 450 κομμωτήρια και studio αισθητικής και φυσικά στις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις.

Προβάλλεται την επιχείρηση σας

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας λύσουμε οποιοδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα προϊόντα μας.

Χιλιάδες νύφες παίρνουν το “Προτάσεις Γάμου” στα χέρια τους για να πάρουν ιδέες για τον γάμο τους. Το “Προτάσεις Γάμου” καθώς είναι το μόνο εξειδικευμένο περιοδικό στην αγορά της Β. Ελλάδας και της Θεσσαλίας, γίνεται εργαλείο στα χέρια κάθε νύφης αφού οι επιχειρήσεις που προβάλλονται εξυπηρετούν την περιοχή της. Μην χάνεται χρόνο, το επόμενο τεύχος έρχεται!

Ενημερώστε με!

Ιστορικό εκδόσεων

Μην χανόμαστε!

Που θα μας βρείτε;

Βασ. Ηρακλείου 3,
Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54624

Πότε θα μας βρείτε;

Δευ – Παρ …… 10 πμ – 5 μμ
Σαβ, Κυρ …… Πάμε για κανένα τσίπουρο…

Τηλέφωνο

2310 253 111

Email

info@sop.gr