Το 1ο site γάμου στην Ελλάδα

16 χρόνια λειτουργίας, με χιλιάδες ζευγάρια – επισκέπτες

Από το 2001 που ξεκίνησε την λειτουργία του το www.gamosorganosi.gr, παραμένει μέχρι και σήμερα ο μεγαλύτερος και πιο ενημερωμένος διαδικτυακός κατάλογος επιχειρήσεων που ασχολούνται με τον γάμο & την βάπτιση.

Τι είναι το gamosorganosi

Το gamosorganosi είναι ένας πλήρης οδηγός αγοράς για τον γάμο και την βάπτιση. Σε ένα σύγχρονο και ευκολόχρηστο περιβάλλον, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία επιχειρήσεων κατηγοριοποιημένες σύμφωνα με τις ανάγκες που προκύπτουν από την διοργάνωση ενός γάμου ή μίας βάπτισης. Εκτός από τις κατάλληλες επιχειρήσεις, οι επισκέπτες βρίσκουν στο gamosorganosi πολλά tips, συμβουλές αλλά και ιδέες. Όλα τα παραπάνω μας κάνουν έναν από τους πιο πλήρεις και ενημερωμένους οδηγούς γάμου τον οποίο εμπιστεύονται κάθε χρόνο χιλιάδες μελλόνυμφοι.

Εξειδικευμένη αναζήτηση

Ιστοσελίδες απόλυτα εξειδικευμένες για χρήστες που επιθυμούν στοχευμένη αναζήτηση και επαγγελματίες που θέλουν να είναι ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό τους
nifika

Nifika.gr

Το nifika.gr είναι ο παράδεισος της μέλλουσας νύφης, η οποία μπορεί να βρει το νυφικό των ονείρων της ανάμεσα σε δεκάδες οίκους νυφικών. Με λίγα κλικ η νύφη έχει την δυνατότητα να κάνει μια εικονική βόλτα στα μαγαζιά επιλέγοντας αυτά που τελικά θα επισκεφθεί

dexiosi

Dexiosi.gr

Στο dexiosi.gr το μελλόνυμφο ζευγάρι μπορεί να βρει όλους τους επαγγελματίες που χρειάζεται για να οργανώσει την δεξίωση του. Χώροι δεξιώσεων, catering, και dj’s είναι όλα συγκεντρωμένα εδώ. Ένα ακόμη πλεονέκτημα του dexiosi.gr είναι η άμεση και εύκολη επικοινωνία των ζευγαριών με τους επαγγελματίες μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας.

wedding photographers

Wedding-Photographers.gr

Ένα εξειδικευμένο site στην φωτογραφία γάμου, όπου ο χρήστης έχει την ευκαιρία να δει δείγματα δουλειάς των προβαλλόμενων φωτογράφων.

Προβάλλεται την επιχείρηση σας

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας λύσουμε οποιοδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εκατοντάδες μελλόνυμφοι ψάχνουν καθημερινά στις ιστοσελίδες μας για να βρουν τα προϊόντα και τις αντίστοιχες επιχειρήσεις που ταιριάζουν στα θέλω τους. Μην χάνεται χρόνο! Δώστε τους την ευκαιρία να δουν την δουλειά σας και σας επιλέξουν!

Ενημερώστε με!

Ακόμη...

Επειδή αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε διατηρούμε και άλλα blog με θεματολογία σχετική με τον γάμο και την βάπτιση, έτσι ώστε να είμαστε εκεί για ότι και αν ψάχνετε για ότι και αν χρειαστείτε

Μην χανόμαστε!

Που θα μας βρείτε;

Βασ. Ηρακλείου 3,
Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54624

Πότε θα μας βρείτε;

Δευ – Παρ …… 10 πμ – 5 μμ
Σαβ, Κυρ …… Πάμε για κανένα τσίπουρο…

Τηλέφωνο

2310 253 111

Email

info@sop.gr